Heylen vastgoed HYC

Herentals Ijshockey Club

Rob’s Weekend | Heylen Vastgoed HYC – Bulldogs Liège

Rob’s Weekend editie 2021 zit er weer op. Naar traditie speelden zaterdag onze teams van jong tot oud hun eerste thuiswedstrijden en er hing een duidelijk leuke sfeer onder onze tent. Om geld in te zamelen voor het Olivia Fund werden er homemade muffins, cake, gebak en rijstpap verkocht, geprepareerd door de mama’s die voor de gelegenheid hun patissier-kunsten toonden. Wij danken bij deze nogmaals ons feestcomité en alle vrijwilligers die dit weekend zoals steeds topwerk geleverd hebben.
 
Op zondagavond speelden we onze laatste oefenwedstrijd tegen de sterke Bulldogs uit Luik. Vorige week versloegen zijn ons nog met 3-7 dus dit vroeg om een rechtzetting. De score werd geopend na 10 minuten  op de powerplay door Arne Vervoort nadat Ben Coolen professioneel enkele Bulldogs voorbij dribbelde en voor de assist zorgde. Net voor de eerste pauze tikte dezelfde Ben de 2-0 op het bord op assist van Brennan Feasey. 
 
De 2de periode startte met een snelle aansluitingstreffer door Bryan Kolodziejczyk. Nadien werd er door beide teams strak gespeeld en werden alle schoten gestopt door onze sterk spelende Kevin Van Looveren en de Canadese Troy Passingham van Luik. De ruststand na 40 minuten was dus 2-1 waardoor we een zeer spannende 3de periode tegemoet gingen.
 
Tijdens laatste 20 minuten liet ons team de betekenis nog eens zien van onze slagzin ‘Always Fight’. De forwards Coolen-Feasey-Skinner scoorden na 46 minuten en nadien was het de combinatie De Ceuster-Morgan-Verschueren die er 4-1 van maakten. In een powerplay situatie was het opnieuw Kolodziejczyk die de 4-2 op het bord zette en de wedstrijd terug spannend maakte. Van Looveren wist nog enkele keren de 4-3 te voorkomen en er werd zeer goed verdedigd door onze zeer goe spelende jonge defensie. In de 58ste minuut was het Brent Bogaerts die de puck mooi voorbij Passingham schoot op assist van Brennan Feasy en zo de eindscore vastlegde. Met deze overwinning sloten we onze oefencampagne succesvol af met 3 overwinningen in 4 wedstrijden. Het belooft een mooi seizoen te worden!

Bekijk de foto’s HIER

Print Friendly, PDF & Email