Heylen vastgoed HYC

Herentals Ijshockey Club

Tsjechisch hockeykamp Liberec 2020

Een terugblik op een wederom geslaagd Tsjechisch hockeykamp :

De laatste week van juli zaten we naar jaarlijkse gewoonte in Liberec Tsjechië.

Jara Sipek organiseert dit kamp al tientallen jaren, elk jaar wordt hier door de spelers naar uitgekeken, en niet alleen de spelers kijken hier naar uit maar ook de ouders. Elk jaar opnieuw vindt Jara wel wat nieuwe plaatsen om te bezoeken, zo bezochten we dit jaar de oudste brouwerij van Tsjechië en maakten we een boottocht door een prachtig natuurgebied. 

Praag zat er omwille van een voor ons ongunstige kleur oranje dit jaar niet in, maar Jara heeft beloofd om dit volgend jaar goed te maken. Een eerste lekkere bbq met varken aan het spit stond op de planning na een verfrissende duik in het buitenzwembad en de mooie natuurwandeling tussen de hoge rotsen met zowel ouders als kids. Een partijtje bowling voor onze sportieve jongens en meisjes was er ook bij.

Aan eten niets tekort, 2 x per dag een warme maaltijd en als er nog een hongertje was waren er nog pizza’s in overvloed.

Ben ervan overtuigd dat de spelertjes en ouders die voor de eerste keer meegingen zich geen moment verveeld hebben. 

De kids, dit jaar waren ze met 23 waarvan 3 goalies, konden weer rekenen op professionele begeleiding, dit jaar had hij zelfs voor een extra Poolse goalie trainer gezorgd. Toch ook even onze coaches, helpers, … bedanken voor de begeleiding.

Ze hebben veel ijs gezien en veel bijgeleerd, het bobsleeën zorgde voor een leuke afwisseling die ze allemaal konden appreciëren, denk dat dit ook een jaarlijkse gewoonte gaat worden.

We hebben het kamp afgesloten met een 2de gezellige bbq en Jara had voor elke deelnemer nog een verrassing, cadeautje, voorzien.

Jara heeft ons ook nog een sponsoring van €555 voor de jeugd en €500 voor Ere meegegeven.

Bedankt Jara, see you next year.

Geschreven door: Wim VM

Print Friendly, PDF & Email