Heylen vastgoed HYC

Herentals Ijshockey Club

FEESTCOMITE

Ijshockey een feest: girlpower!

Een vrouw als kapitein op een baggerboot van De Nul wordt wereldnieuws. Mevrouw Clinton moest het afleggen tegen de oer-macho Trump. Alleen bij HYC kennen ze geen glazen plafond. Vier dames -Git, Saskia, Tania en Katleen- zetten vanaf 2016 de feestelijke lijnen uit in onze ijshockeyclub.

Ijshockey is beleving: feest op en naast het veld. In de Beneliga doet HYC  het op het ijs nog alleen met mannen. Maar achter de boards zijn vrouwen aan de macht als het om  ijshockey- een-feest gaat. Vanaf de start van het nieuwe seizoen vloog het comité GKST erin met plezante initiatieven, die bovendien nog geld in het laatje brengen. Hun borrelbars, Halloween-match, hotdogs en snert leverden tot op heden een 10 op voor ‘sfeer en gezelligheid’. Nieuwe initiatieven zitten in de pijplijn zoals het Tirolerevent – dames en heren, leg het dirndl-kleedje en de lederhose klaar-, de Herentalse kerstmarkt en de HYC-brunch in maart.

Feesten kost geld, behalve bij GKST. Het feestcomité rekent alle HYC-teams van jong naar oud rijk. Daarvoor zijn vrijwilligers nodig. Een seintje aan één van de dames of even onderstaand formulier invullen en je staat in hun Excell bestand. Niet alleen keukenpieten en tappers kan het feestcomité gebruiken. Ook om het hockey-kerstkamp betaalbaar te maken, zijn helpende handen meer dan welkom. Maar wees verwittigd: de vrouwen zijn baas.