Heylen vastgoed HYC

Herentals Ijshockey Club

STEWARDS

Elke thuiswedstrijd voor onze Heylen Vastgoed HYC ploeg, komen er veel supporters hun favoriete ploeg aanmoedigen. Daar komt niet enkel de match en de prestatie van onze spelers bij kijken maar ook achter de schermen moet er veel gebeuren.
Zo hebben we de kassa-dames die telkens met een glimlach paraat staan om jullie te ontvangen. Zo hebben we voor de festiviteiten onze vrijwilligers van het feestcomité die vaak iets extra voor jullie doen. Denk maar aan die lekkere jenever, de frisse pint of glas cava, de Canadese hotdogs, lekker verse soep, Halloween,…
Maar zij doen dit niet alleen, onze groep van HYC stewards zorgt er elke wedstrijd weer voor dat alles klaar staat voor de spelers, supporters, kassa-dames en bereiden waar mogelijk mee het opstellen van de festiviteiten voor.
Maar hun belangrijkste taak is tijdens de wedstrijd overal een oogje in het zeil houden. Zonder hen zou het voor bovenvernoemde vrijwilligers heel moeilijk zijn om hun taken uit te voeren. Maar ze zorgen in de eerste plaats voor de veiligheid van de spelers voor, tijdens en na de wedstrijd maar ook voor die van de supporters en vrijwilligers.
Heb jij interesse om je aan te sluiten bij ons HYC stewards-team, vul onderstaand formulier in en informeer vrijblijvend achter de mogelijkheden.


Steward bij HYC worden iets voor jou? Vul snel onderstaand formulier in!