Heylen vastgoed HYC

Herentals Ijshockey Club

INSCHRIJVINGEN

Beste leden,

Vorig seizoen hadden we de lidgelden niet verhoogd ondanks gestegen kosten. Aangezien onze kosten weer zijn gestegen (energie, ijshuur, federatie…) zijn we genoodzaakt om de lidgelden dit seizoen te verhogen.

Net als vorige seizoenen bieden we ook voor het komend seizoen de mogelijkheid om vervroegd in te schrijven tegen een voordeeltarief. Iedereen die vóór 15 juli 2024 zijn lidgeld betaalt op de rekening van HYC kan genieten van tarief 1. Na 15 juli 2024 geldt tarief 2 tot 15 augustus 2024. Bij betaling na 15 augustus 2024 geldt tarief 3. Op deze manier willen we iedereen ruim de kans geven om het inschrijvingsgeld tijdig in orde te brengen door overschrijving op de HYC-rekening. Je vindt de tarieven door op de knop met de Tarieven voor 2024-2025 te klikken.

Reknr Fintro : BE34 1430 6923 7590 (IBAN)

met vermelding licentienummer- naam en voornaam

Seizoen 2024 - 2025 via Twizzit

Vanaf nu werken we met Twizzit om online in te schrijven voor het nieuwe seizoen. Heb je nog geen Twizzit account, gebruik dan onderstaand formulier om een Twizzit account aan te vragen. Je ontvangt daarna een e-mail met een uitnodiging voor Twizzit (Check eventueel je spamfolder). In Twizzit kan je je inschrijven voor het nieuwe seizoen.

Nieuw lid ?

Vraag een Twizzit account aan met onderstaand formulier. In Twizzit kan u via het formulier “Inschrijving Seizoen 2024-2025” al uw gegevens doorsturen. Indien u vragen heeft, kunt u onze secretaris Wim Van Gilsen contacteren door hier te klikken.

U wil uw lidmaatschap vernieuwen voor het nieuwe seizoen?

Volg onderstaande stappen:

  1. Meld u aan in Twizzit (via de website of app). Indien u nog geen account heeft, kunt u onderstaand formulier invullen.  In Twizzit kan u via het formulier “Inschrijving Seizoen 2024-2025” al uw gegevens doorsturen.
  2. Daarna kan u uw lidgeld betalen, dit wordt automatisch berekend in Twizzit.  U kunt het lidgeld ook bekijken via de knop “Tarieven 2024-2025”.
  3. U dient ook vanaf 15 juli uw lidmaatschap te vernieuwen op de site van de bond via de link My RBIHF.be. Indien u niet weet hoe u dit moet doen, is er een hulpdocument dat u alle stappen uitlegt. U vindt dit onder de knop “Inschrijving doc”.

° Weet u uw wachtwoord van de ijshockey bond niet meer ?

Geen probleem: we hebben een hulpdocument online staan dat stap voor stap uitlegt wat u moet doen om een nieuw wachtwoord aan te vragen en/of je wachtwoord aan te passen. Zie daarvoor het document onder de knop “Wachtwoord vergeten doc”.

Twizzit account aanvragen