Heylen vastgoed HYC

Herentals Ijshockey Club

INSCHRIJVINGEN

Beste leden, zowel oude getrouwe als nieuwe

Stilaan winnen we de strijd tegen Corona en het ziet ernaar uit dat we terug een normaal seizoen zullen beleven. Eindelijk !!!

Onze wens is dat iedereen deze speciale tijden goed en wel is doorgekomen. Maar Corona heeft ons zowel op sportief als op financieel vlak pijn gedaan. Het bestuur van HYC heeft in een brief aan haar leden uitgelegd, na de opmaak van de financiële balans, hoe we als club de toekomst zien. U kan de tekst nalezen onder de knop “Tarieven 2021-2022” op onze website.

Samen komen we hier door, met uw steun én die van onze trouwe sponsors ! Blijf echter ook alle geldende Coronaregels goed opvolgen. We willen echt van dat virus af!
Vanaf nu kan u wel stilaan denken aan het nieuwe seizoen. Wij zetten alles in het werk om onze geliefde club zo normaal mogelijk te laten functioneren.

Seizoen 2021 - 2022

Nieuw lid ?

U meldt u via mail aan bij onze secretaris Wim Van Gilsen door hier te klikken. Hij zal u vertellen wat u moet doen om u in te schrijven.

U wil uw lidmaatschap vernieuwen voor het nieuwe seizoen?

Vanaf nu kan u uw lidgeld betalen. Zie daarvoor de gegevens onder de knop “Tarieven 2021-2022”.

Dan heeft de club nog een aantal ondertekende documenten van u nodig, lees daarvoor de documenten onder de knoppen “Huishoudelijke afspraken” en “Antidopingsverklaring”.

U dient ook vanaf 15 juli uw lidmaatschap te vernieuwen op de site van de bond via de link My RBIHF.be. Indien u niet weet hoe u dit moet doen, is er een hulpdocument dat u alle stappen uitlegt. U vindt dit onder de knop “Inschrijving doc”.

° Weet u uw wachtwoord van de ijshockey bond niet meer ?
Geen probleem: we hebben een hulpdocument online staan dat stap voor stap uitlegt wat u moet doen om een nieuw wachtwoord aan te vragen en/of je wachtwoord aan te passen. Zie daarvoor het document onder de knop “Wachtwoord vergeten doc”.

Inschrijvingen seizoen 2021 - 2022

HERENTALSE IJSHOCKEY CLUB VZW

Wim Van Gilsen, onze secretaris, is zoals steeds het aanspreekpunt voor de inschrijvingen via hier . De ingevulde inschrijvings- en medische documenten (incl. ondertekende antidopingsverklaring en huishoudelijke afspraken) kan u hem ook bezorgen via onderstaand formulier of via hier. Gelieve de documenten niet meer met de post te bezorgen, dit kan er voor zorgen dat alles veel langer duurt.
Inschrijvingen die na 15 september binnen komen zullen ongeveer 2 weken tijd vragen om verwerkt te geraken bij de bond.

Stuur je ingevulde documenten door:

    Print Friendly, PDF & Email