Heylen vastgoed HYC

Herentals Ijshockey Club

INSCHRIJVINGEN

Beste leden, zowel oude getrouwe als nieuwe

HYC heeft de coronaperiode redelijk goed doorstaan. Door ieders inspanningen zijn onze verliezen (zowel financieel als niet-financieel) binnen de perken gebleven. HYC heeft heel trouwe leden en sponsors en daar zijn we enorm dankbaar voor !!!

De realiteit kunnen we helaas niet helemaal omzeilen, ook al onze onkosten zijn gestegen (verhoogde tarieven Sport Vlaanderen waaronder o.a. de ijshuur, alle bondstarieven, verzekeringen, materiaal, energie, …). We hebben de lidgelden moeten verhogen om leefbaar te blijven. Onpopulair, maar noodzakelijk.

Seizoen 2023 - 2024

Nieuw lid ?

U meldt u via mail aan bij onze secretaris Wim Van Gilsen door hier te klikken. Hij zal u vertellen wat u moet doen om u in te schrijven.

U wil uw lidmaatschap vernieuwen voor het nieuwe seizoen?

Vanaf nu kan u uw lidgeld betalen. Zie daarvoor de gegevens onder de knop “2023-2024”.

Dan heeft de club nog een aantal ondertekende documenten van u nodig, lees daarvoor de documenten onder de knoppen “Huishoudelijke afspraken” en “Antidopingsverklaring”.

U dient ook vanaf 15 juli uw lidmaatschap te vernieuwen op de site van de bond via de link My RBIHF.be. Indien u niet weet hoe u dit moet doen, is er een hulpdocument dat u alle stappen uitlegt. U vindt dit onder de knop “Inschrijving doc”.

° Weet u uw wachtwoord van de ijshockey bond niet meer ?
Geen probleem: we hebben een hulpdocument online staan dat stap voor stap uitlegt wat u moet doen om een nieuw wachtwoord aan te vragen en/of je wachtwoord aan te passen. Zie daarvoor het document onder de knop “Wachtwoord vergeten doc”.

Inschrijvingen seizoen 2023 - 2024

HERENTALSE IJSHOCKEY CLUB VZW

Wim Van Gilsen, onze secretaris, is zoals steeds het aanspreekpunt voor de inschrijvingen via hier . De ingevulde inschrijvings- en medische documenten (incl. ondertekende antidopingsverklaring en huishoudelijke afspraken) kan u hem ook bezorgen via onderstaand formulier of via hier. Gelieve de documenten niet meer met de post te bezorgen, dit kan er voor zorgen dat alles veel langer duurt.
Inschrijvingen die na 15 september binnen komen zullen ongeveer 2 weken tijd vragen om verwerkt te geraken bij de bond.

Stuur je ingevulde documenten door: