Heylen vastgoed HYC

Herentals Ijshockey Club

INSCHRIJVINGEN

Beste leden, zowel oude getrouwe als nieuwe,

Onze wens is dat iedereen deze speciale tijden goed en wel is doorgekomen. Corona heeft ons op sportief vlak op het einde van vorig seizoen veel pijn gedaan. Een goede afsluiter van het oude seizoen is ons definitief ontnomen en het begin van het nieuwe seizoen is ondergedompeld in een sfeer van vele vraagtekens. Stilaan begint er wel iets te bewegen, getuige ons goed gevuld zomerkamp… hoewel alles moet gebeuren onder strikte, aan ons opgelegde regels. Die zijn nodig om op termijn voorgoed van het Coronavirus vanaf te geraken.

Zie daarvoor ook onze richtlijnen onder de knop “Covid-19”.

 

 

Seizoen 2020-2021

Nieuw lid ?
Meldt u via onderstaand formulier aan bij onze secretaris Wim Van Gilsen. Hij zal u vertellen wat er moet gebeuren om u in te schrijven.

 

Als bestaand lid inschrijven voor het nieuwe seizoen ? 

 • vanaf nu kan het lidgeld worden betaald met de traditionele voordeeltarieven. Zie daarvoor de gegevens onder de knop “Tarieven 2020-2021”
 • dan heeft de club nog een aantal ondertekende documenten van u nodig, lees daarvoor de documenten onder de knoppen “Huishoudelijke afspraken” en  “Antidopingsverklaring”
 • u dient ook vanaf 1 juli uw lidmaatschap te vernieuwen op de site van de bond op
   RBIHF.be via de link “My RBIHF.be” rechts bovenaan. Daarna klikt u “My Profile” aan en dan “My Membership” en dan klikt u op “Please CLICK HERE to update / confirm your personal details.” 
  • de online informatie dient correct te zijn, controleer uw gegevens
              (vooral uw emailadres)
  • uw foto moet recent zijn en volgens de regels van een pasfoto
  • vanaf 1 juli dus kan u het nieuwe seizoen uploaden via Sign-up for season 2020-2021
  • de jeugdspelers kiezen voor “Player” en klikken dan op “Confirm application”
  • de andere spelers kiezen daar voor hun specifieke functie (player BeNe League, player Division 1, Recreational, enz)
  • na het drukken op “confirm application” kan u het medisch formulier downloaden. u laat dit invullen door uw huisarts, graag alle privacyregels in het midden aanvinken en het formulier ondertekenen (bij -18 jaar ook door 1 van de ouders)

Weet u uw wachtwoord niet meer ?
Geen probleem: we hebben een hulpdocument online staan dat stap voor stap uitlegt wat u moet doen om een nieuw wachtwoord aan te vragen en/of het wachtwoord aan te passen. 

Zie daarvoor het document onder de knop “Hulpdocumenten” op onze website HYC.be. 

 

Wim Van Gilsen, onze secretaris, is zoals steeds het aanspreekpunt voor de inschrijvingen via onderstaand formulier. De ingevulde inschrijvings- en medische documenten (incl. ondertekende antidopingsverklaring en huishoudelijke afspraken) kan u hem ook bezorgen via onderstaand formulier. Daarvoor klikt u op de knop “Bestand kiezen” om zo de ondertekende, ingescande documenten mee te sturen met het bericht.

Gelieve de documenten niet meer met de post te bezorgen, dit kan er voor zorgen dat alles veel langer duurt.

 

Inschrijvingen die na 15 september binnen komen zullen ongeveer 2 weken tijd vragen om verwerkt te geraken.

 

  Print Friendly, PDF & Email