Heylen vastgoed HYC

Herentals Ijshockey Club

#23 Jason Vervoort

Hallo allemaal,

Even een update voor iedereen. We beginnen bij het begin. 13 jaar geleden heeft Jason kanker overwonnen. 13 jaar lang hebben we gehoopt dat het vieze beest weg zou blijven. Naarmate der jaren vorderde verzwakte de gedachte dat de kanker terug zou komen. Maar niets is minder waar. Begin deze zomer voelde Jason iets in zijn keel. Na een bezoek aan onze vaste NKO arts heeft hij Jason doorgestuurd naar Gasthuisberg in Leuven om geen risico’s te nemen gezien zijn verleden. Daar aangekomen moest Jason allemaal verschillende onderzoeken ondergaan. Na enkele dagen kregen we het bericht dat Jason terug hervallen was. De zeer agressieve en zeer snel groeiende kanker met de naam Synoviaal Cell Sarcoma is terug op dezelfde plaats en hij krijgt dezelfde behandeling als vroeger. 2 verschillende chemo’s waarvan hij er nu 1 niet meer mag hebben omdat hij aan de limiet zit van die chemo, anders zou hij problemen aan zijn hartspier krijgen. Dus hebben ze zijn chemokuur aangepast naar nog 1 chemo.

Ondertussen zit Jason aan zijn 5de chemo kuur. In totaal 7 chemokuren moet hij ondergaan. Daarna staat hem een zeer zware operatie te wachten. En zal hij een tijd op intensieve moeten verblijven voordat hij terug naar de afdeling oncologie mag gaan. Na de operatie staat er een zeer zware revalidatie te wachten van zeker 6 tot 9 maanden, waarin hij terug zal terug moeten leren eten, Drinken en spreken. Het zal een zeer zware strijd worden, maar hij is een sterke kerel en zal ook deze strijd overwinnen!!

Bij deze willen we ook onze familie en vrienden bedanken voor de steun en het medeleven zowel via bericht als persoonlijk!

Zijn team de funnys voor de berichtjes en bezoekjes die Jason veel deugd doen.

Ook een speciale dank aan iedereen van de Ijshockey Club Heylen Vastgoed HYC die ons steunt!

De warmte en steun die we afgelopen tijd hebben gekregen doet ons allemaal goed!

Het zal nog een lange zware weg worden maar Jason zal blijven vechten ook als het minder gaat!!

Zeker namens Jason maar ook namens ons allemaal dikke merci!!!