Heylen vastgoed HYC

Herentals Ijshockey Club

Nadat we onze imports aan jullie voorstelden is het vandaag tijd voor onze Belgische spelers. We starten met de verdedigers: zowel Emiel Goris, Lowie Cuylaerts, Brent Bogaerts, Wannes Moons,  Chad Piccart en Joren Moonen blijven allemaal trouw aan Herentals. Al deze jongens kregen vorig jaar veel ijstijd en werden nadien uitgenodigd door het Belgische nationale team om deel te nemen aan het WK, waar ze extra ervaring opdeden. Terug van weggeweest na een Canadees avontuur is Yanco Lens.

Ook onze captain Mitch Morgan blijft aan boord. Hij kan terug rekenen op assistentie van de forwards Jacques De Ceuster, Ben Coolen, Rik Cuylen, Tobi Gentri en Mauro Pyl.

Er komen ook enkele youngsters aan zoals o.a. Thibo Van Reeth, Kacper Raciborski, Stefan Aben, Toon Geenen en Dries Schoovaerts. Deze jongens speelden de laatste jaren U16/U18 en DIV1 en worden klaargestoomd voor het grote werk.

Tot slot heeft onze nieuwe goalie Andrew Masters nog een backup nodig. Thomas Vanspringel, die de afgelopen jaren een vaste waarde was in ons Toekomstteam,  gaat deze uitdaging aan.

Kortom: We hebben dit jaar weer een super gemotiveerd team, dat staat zo vast als een huis! 

Wij wensen al onze jongens zeer veel succes dit seizoen!


Heylen Vastgoed HYC